ponedeljak 11. jul 2011.
RSS
• Beograd •
Početna > Beograd > Otvoreni novi sportski tereni u Obrenovcu

Otvoreni novi sportski tereni u Obrenovcu

BEOGRAD- Građani Obrenovca dobili su u subotu novo mesto za sport i rekreaciju na lokaciji poznatijoj kao „Cevka“, a u okviru tronedeljne akcije “Obrenovac čistim srcem”. Završnom uređenju i svečanom otvaranju sportskih terena za odbojku, badminton i boćanje prisustvovao je i Alksandar Antić, predsednik Skupštine grada Beograda, koji je sa sugrađanima odmerio snage u stonom tenisu.

- Ovo je dobar dan za mlade Obrenovčane, koji su dobili jedan novi sportski sadržaj. Obrenovac mora biti mesto u kome će ljudi moći da žive kvalitetno i da ne moraju da dolaze u centar grada kako bi ostvarivali svoje društvene, kulturne i sportske potrebe. Ovakve stvari nisu luksuz, već potreba, pre svega mladih ljudi, kojima moramo da pružimo priliku da se što više bave sportom - istakao je Antić.

Prema rečima Dragoslava Mrševića, pomoćnika predsednika opštine Obrenovac ovo je samo početak uređenja ove lokacije, koja zauzima oko 20 ari. Inače, žiteljima ove opštine svakodnevno su na raspolaganju tereni za odbojku na pesku, boćanje i badminton, kao i dva betonska stola za stoni tenis.