petak 10. decembar 2010.
RSS
• Beograd •
Početna > Beograd > Aerobik hepening u subotu na Košutnjaku

Aerobik hepening u subotu na Košutnjaku

BEOGRAD- Beogradski Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja obeležiće 64. godišnjicu Aerobik hepeningom u hali na Košutnjaku, najavili su organizatori.

Aerobik hepening održaće se u subotu 11. decembra od 15 do 19 sati u sportskoj hali Fakulteta u Ulici Blagoja Parovića 156, ulaz će biti besplatan, a pozvani su svi ljubitelji grupnih fitnes programa.

Učesnici će imati priliku da vežbaju u ritmu: zumba aerobika, miks aerobika, kik aerobika, tae boa aerobika, klasik aerobika, džezersajza, a vodiće ih članovi Ninas tima, Korpore, Hil Džim-a.

Prikaz svog rada pripremili su i studenti rekreacije druge godine strukovnih i četrvrte godine akademskih studija Fakulteta sporta i fizickog vaspitanja.

Specijalni gosti Aerobik hepeninga biće članovi fitnes kluba Beo Džim sa najmlađim predstavnicima i aktuelnim svetskim prvakinjama u takmicenju FIT KID dece od 8.00 i do 12.00.

O učesnicima brinuće se tim Centra za prevenciju hroničnih nezaraznih bolesti Doma zdravlja sa Čukarice.

Organizatori Aerobik hepeninga su studenti rekreacije sa Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Beogradu i Udruženje stručnjaka za rekreaciju Beograda.