sreda 9. januar 2013.
RSS
• Beograd •
Početna > Beograd > Opština Rakovica podelila 200 paketića za decu iz ugroženih porodica

Opština Rakovica podelila 200 paketića za decu iz ugroženih porodica

BEOGRAD - Opština Rakovica podelila je u okviru akcije "Osmeh na dar" više od 200 paketića mališanima iz socijalno ugroženih porodica, saopšteno je danas iz te opštine.

Predsednik opštine Milosav Miličković je, kako je saopšteno, inicirao akciju "Osmeh na dar" tokom koje su zaposleni u opštini za 10 dana sakupili 200 paketića za najmlađe, a u tome je pomogao i Crveni krst.

Miličković je prilikom podele paketića u opštini Rakovica poželeo mališanima da ove godine budu veseliji i da se više smeju.

"Srećan sam što smo uspeli da u ovim teškim vremenima obradujemo mališane i da im za praznike vratimo osmeh na lice", rekao je Miličković prilikom podele paketića posle koje su se deca družila sa Deda Mrazom i pevala novogodišnje i božićne pesmice.

Svečanosti dodele paketića prisustvovali si i zamenih predsednika opštine Dušan Đaković, predsednik Skupštine Rakovica Branislav Vujović, načelnik Opšte uprave Svetlana Marčetić i rukovodilac Crvenog krsta Rakovica Danica Murganić.

Tanjug

Komentari

Volim kada procitam da neka opstina obraduje malisane za praznike!Ja im zelim jos puno,puno ovakvih akcija jer vidim da rade prave stvari i pruzam im punu podrsku!

Mnogo je lep osecaj kada znate da neka odgovorna institucuja brine o onima kojima je pomoc potrebna!!Svaka cast za opstinu Rakovica.

Mogu samo da pohvalim ovu akciju jer pored ideje vazno je da ima ko i da je realizuje...Opstina Rakovica je to pokazala!

Još jedna lepa akcija u nizu humanitarnih akcija koje je organizovala naša Opština. Deca su naša budućnost, a svaki dečiji osmeh je naš veliki uspeh!

Baš su ih lepo obradovali zaposleni iz Opštine Rakovica! Lepo je kad neko misli na Vas!

Малишани су наша будућност, а изазвати осмех на лицу детета је највећа радост. Похвала за све запослене у Општини који су осмислили и реализовали овако лепу акцију.