sreda 8. avgust 2012.
RSS
• Beograd •
Početna > Beograd > Radovi na redovnom održavanju Terazijskog tunela

Radovi na redovnom održavanju Terazijskog tunela

BEOGRAD - Od večeras do petka i subote, 10. i 11. avgusta, svake noći od 22 časa do 6 časova radiće se na redovnom održavanju Terazijskog tunela, saopšteno je iz Sekretarijata za saobraćaj. 

Tokom izvođenja ovih radova, saobraćaj će se u smeru od Dečanske ulice (centra grada) ka Brankovom mostu (Novom Beogradu) uvek odvijati kroz Terazijski tunel,  dok se vozila koja dolaze iz smera Brankovog mosta (Novog Beograda) ispred Terazijskog tunela preusmeravaju na alternativne trase kroz Prizrensku ulicu. 

Zbog navedenih radova, u noćnom terminu od 22 časa do 6 časova doći će do izmena na linijama javnog gradskog prevoza koje prolaze kroz Terazijski tunel.

Tako će linije broj 65 i 77 u smeru od Novog Beograda ka centru grada saobraćati delimično izmenjenom trasom: Zeleni venac – Prizrenska – Terazije – Kolarčeva – Makedonska i dalje redovnom trasom. U smeru ka Novom Beogradu ove linije ne menjaju trasu. Linije broj 16 i 95 u smeru od Novog Beograda ka centru grada takođe će saobraćati delimično izmenjenom trasom: Zeleni venac – Prizrenska – Terazije – Kolarčeva – Trg republike – Francuska – terminus „Trg republike – Bulevar despota Stefana i dalje redovnom trasom. U smeru ka Novom Beogradu ove linije ne menjaju trasu. Umesto stajališta javnog gradskog prevoza „Dom omladine” u smeru ka naseljima Karaburma i Borča III autobusi sa linija broj 16 i 95 stajaće na stajalištu u okviru terminusa „Trg republike”.

Iz Sekretarijata za saobraćaj apeluju na sve vozače da obrate pažnju na postavljenu signalizaciju i prilagode brzinu kretanja vozila uslovima u zoni radova.