petak 6. april 2012.
RSS
• Beograd •
Početna > Beograd > Za redovne platiše Infostana besplatno krstarenje

Za redovne platiše Infostana besplatno krstarenje

BEOGRAD - JKP „Infostan” i ove godine u saradnji sa Jahting klubom „Kej” nudi svim redovnim platišama mogućnost da besplatno krstare Dunavom i Savom brodovima ovog kluba.

Sezona krstarenja biće otvorena od 7. aprila do 30. novembra, tokom koje će redovne platiše moći neograničen broj puta da uživaju u dvočasovnom razgledanju Beograda sa reka, saopštavaju iz „Infostana”.

Svi ažurni korisnici će sa članovima svoje porodice celog proleća, leta i jeseni uz uplatnicu objedinjene naplate na kojoj piše „Zahvaljujemo što redovno izmirujete svoje obaveze” moći besplatno da krstare beogradskim rekama svakog radnog dana od 18 i od 20 časova, a vikendom od 13, 15, 18 i 20 časova.

Svoju besplatnu vožnju, tj. vaučer za četiri osobe redovne platiše mogu da rezervišu pozivom na broj telefona 061/6856-405 ili putem mejlainfo@plovidbabeogradom.com, najmanje dan pre krstarenja.  

Mesto ukrcavanja je Ušće bb, pored Vojne mornarice, preko puta spomenika „Večna vatra”, gde se održavaju koncerti na Ušću.

Pored krstarenja, redovne platiše imaju mogućnost da gledaju predstave pozorišta „Atelje 212” i „Dadov” po promotivnim cenama.