petak 5. februar 2010.
RSS
• Beograd •
Početna > Beograd > Snoubord spektakl u Višnjićevoj ulici

Snoubord spektakl u Višnjićevoj ulici

Za sve ljubitelje zimskih ekstremnih sportova, Udruženje fristajlera „Burna" i grad Beograd preneće duh planine u centar Beograda organizovanjem takmičenja „Burn urban sloup stajl snoubord", koje će se održati u Višnjićevoj ulici, 6. februara, od 19 časova do 22 sata.

Budući da je reč o međunarodnom takmičenju, posetioci će moći da uživaju i u akrobacijama deset takmičara iz cele Evrope, koji će oprobati svoju snagu, veštinu i izdržljivost u ovom izuzetno atraktivnom sportu. Snouborderi će se takmičiti za nagradni fond od 1.000 evra.

Organizatori nisu zaboravili publiku i pripremili su i zanimljiv muzički program, u okviru kojeg će nastupiti mnogi di-džejevi. Više informacija o ovom događaju može se pronaći na veb-sajtu www.udruzenjefreestylera.com.

Zbog održavanja takmičenja u Višnjićevoj ulici, doći će do izmene režima saobraćaja. Tako će na deonici od Strahinjića Bana do Gospodar Jevremove ulice saobraćaj biti obustavljen od petka, 5. februara, od 18 časova do nedelje, 7. februara, do 10 časova.