petak 5. februar 2010.
RSS
• Beograd •
Početna > Beograd > Najbolji policajci i vatrogasci

Najbolji policajci i vatrogasci

Predsednica opštine Stari grad Mirjana Božidarević na jučerašnjoj sednici Opštinskog veća nagradila je najbolje policajce i vatrogasce za mesece oktobar, novembar i decembar 2009. godine.

Za oktobar su novčanu nagradu u visini od 5.000 dinara dobili pripadnici Rečne policije Nenad Uzelac i Milan Milenković. Priznanje „Policajac meseca" za novembar dobili su policajci Sanja Cvjetković, Sead Bajramović i Slavica Miletić, Milan Milenković iz Rečne policije i vatrogasac Zoran Stojčić. Najbolji u decembru bili su policajci Aleksandar Zrdaveski, Milomir Protić i Ana Veličković, rečni policajac Aleksandar Dmitrović i vatrogasac Jovica Grubić.

Opština Stari grad sedam godina zaredom nagrađuje najuspešnije policajce OUP-a „Stari grad", kao i pripadnike Rečne policije i Vatrogasne brigade. Proteklih godina opštinsku nagradu dobilo je više od 300 policajaca, koji su se posebno istakli u očuvanju javnog reda i mira, imovine i bezbednosti građana Starog grada. Samo u 2009. godini za nagrade „Policajac meseca" opština je izdvojila 240.000 dinara.

Ključne reči:

Komentari

Svaka cast opstini Stari grad, tim ljudima je svakodnevno ugrozen zivot, a rade za mizerne plate. Neka se gospodin Djilas ugleda na Mirjanu Bozidarevic. Ipak zbog tih ljudi koliko-toliko mirnije spavamo, s' obzirom kakvo smo drustvo postali. Tog gospodina Protica sam imao prilike da upoznam (doduse spletom neprijatnih okolnosti), jer mi je dete zbog lomljenja grada prilikom poslednjih demonstracija bilo privedeno. Covek je jedan veliki psiholog. Mene je uspeo da smiri i umiri a na mog sina da preventivno deluje, tako da je na njega ostavio vrlo pozitivan utisak, i osecaj kajanja zbog (ne)dela koje je uradio. Jos jednom sve reci pohvale za ovaj gest.