ponedeljak 2. maj 2011.
RSS
• Beograd •
Početna > Beograd > Zatvorena saobraćajna traka na Gazeli do 31 maja

Zatvorena saobraćajna traka na Gazeli do 31 maja

BEOGRAD - Saobraćajna traka mosta na beogradskoj Gazeli u smeru od Šida ka Nišu biće zatvorena od ponedeljka do 31. maja tokom noćnih sati, zbog čega će doći do izmene saobraćaja, saopšteno je iz beogradskog Sekretarijata za saobraćaj.

Ta traka će biti zatvorena za saobraćaj od dva do četiri časa ujutro sve do 31. maja i u tom periodu će biti izmenjen režim saobraćaja.

Saobraćaj će se odvijati na drugoj polovini mosta, tako što će dve trake biti namenjene za vozila koja se kreću od Niša ka Šidu, odnosno od starog dela grada ka Novom Beogradu, a jedna saobraćajna traka će biti namenjena vozilima koja se kreću od Šida ka Nišu.

Na mostarskoj petlji se za saobraćaj zatvara silazna rampa sa mosta Gazela ka Bulevaru vojvode Putnika, Ulici kneza Miloša i Savskoj ulici, za vozila koja dolaze iz smera Šida. Na saobraćajnoj petlji "Sava Centar" zatvara se silazna rampa sa autoputa ka ulici Vladimira Popovića za vozila koja dolaze iz smera Šida.

Vozači koji žele da se sa autoputa isključe ka Beogradu trebalo bi da koriste saobraćajne petlje kod "Arene", ka Ulici španskih boraca ili Ulici Antifašističke borbe, ili da se nakon prolaska mosta Gazela isključe na "Autokomandi".