sreda 1. decembar 2010.
RSS
• Beograd •
Početna > Beograd > O rebalansu gradskog budžeta na sutrašnjoj sednici

O rebalansu gradskog budžeta na sutrašnjoj sednici

BEOGRAD - Skupština grada Beograda razmatraće na sutrašnjoj sednici predlog odluke o rebalansu ovogodišnjeg budžeta. Na dnevnom redu Skupštine nalazi se i Izveštaj o izvršenju budžeta grada Beograda u periodu od 1. januara do 30. septembra 2010. godine.

Razmatraće se i Predlog odluke o izmeni merila za utvrđivanje naknade za uređivanje građevinskog zemljišta i Predlog o izmeni odluke o zaštitniku građana, piše u saopštenju gradskog parlamenta. Pred odbornicima će se naći i dopuna Odluke o nagradi grada Beograda, kao i određen broj odluka o imenovanjima i razrešenjima nosilaca javnih funkcija i ustanova kojima je osnivač grad Beograd.

Na dnevnom redu sednice je i Predlog rešenja o proglašenju zaštićenih područja: "Miljakovačka šuma", "Arboretum Šumarskog fakulteta", kao i rešenja o stavljanju pod zaštitu prirodnog dobra "Grupa stabala hrasta lužnjaka", na teritoriji Opštine Obrenovac. Odbornici će razmatrati i rešenja o davanju saglasnosti na odluke o izmenama i dopunama statuta Kliničko-bolničkog centra "Bežanijska kosa" i ustanove Prihvatilište za odrasla i stara lica "Beograd".